Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Τελικά ποιος μας κυβερνά; Ο Μαρινάκης ή ο Φουρθιώτης;

Επάνω: Μπορεί ο Μένιος να δείρει τον Βαγγέλα;

Πάνε να μας τρελάνουν διάφοροι Βαξεβάνηδες και λοιποί. Ενώ εδώ και χρόνια μας παρουσίαζαν το αφήγημα της αριστεράς πως "είμαστε Κολομβία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη την κυβερνά ο Βαγγέλης Μαρινάκης", εδώ και μερικές ημέρες βγαίνει στον αέρα καινούριο επεισόδιο πως "είμαστε Κολομβία γιατί την κυβέρνηση κυβερνά ο Μένιος Φουρθιώτης".

Θα αποφασίσουν τελικά τι ψέματα θα μας λένε;

Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως ο Φουρθιώτης "έφαγε" τον Μαρινάκη και πλέον κυβερνά αυτός! Δηλαδή τι έγινε, αγώνας πάλης κατς και νίκησε ο Μένιος; Δεν νομίζω!

Ο Βαγγέλας είναι άγριο αρσενικό, Πειραιώτης αυθεντικός και δεν μασά από τέτοιες αστικές ευγένειες. Απλά δεν μου βγαίνει να έκατσε να τις φάει από τον Μένιο!

Κοιτάχτε επάνω για τι μεγαθήριο μιλάμε. Σας μοιάζει ένας τέτοιου μεγέθους και ισχύος Βαγγέλας να χάσει την κυβέρνηση της χώρας από τον Μένιο; Για να μπορέσει να τα βάλει ο 35 κιλά Μένιος με τον Βαγγέλα και να έχει ελπίδες θα πρέπει να γυρίσει στα παλαιά του μεγέθη. Π.χ. σε κάτι τέτοιο:

Ετσι κάτι πάει να γίνει. Αν θέλει να το παίξει και περισσότερο μάγκας, θα πρέπει να ξαναθυμηθεί την παλαιότερη εμφάνισή του ως καινούριος "μάνατζερ" στο πλευρό του Σπύρου Ρέβη και να δείχνει κάπως έτσι:

Αν λοιπόν με αυτά τα κυβικά προκαλέσει τον Βαγγέλα σε πάλη και έχει και μαζί του και τον Ρέβη, 2 εναντίον ενός κάτι πάει να γίνει.

Βαξεβάνη άσε τις τρολιές ρε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.