Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

"Κακός οιωνός" για τον Χρήστο Μέτιο - Ψήφος διαμαρτυρίας στον Χριστόδουλο Τοψίδη;


Τελικά αν και αρχικά γράφτηκε από πολλούς και μετέπειτα διαψεύστηκε, η "αυτοεκπληρούμενη προφητεία" βγήκε αληθινή. Ο καρδιολόγος Βασίλειος Λούρμπας δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή πριν λίγες ώρες. Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ... είχε επενδύσει πολλά στο πρόσωπό του.

Αρχικά έκανε τα πάντα πρώτα για να εκλεγεί στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και μετά για να "προσπεράσει" την πρώτη σε ψήφους Βούλα Ελευθεριάδου ώστε τα άλλα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου να ψηφίσουν αυτόν για Πρόεδρο. Και έτσι έγινε. Αμέσως μετά τον έχρισε αντιπεριφερειάρχη Υγείας, εφ' όσον έλαβε ως επιλαχών την θέση του αείμνηστου Κώστα Ναλμπάντη που κι εκείνος τότε μόλις είχε αποβιώσει.

Χρειάστηκε λοιπόν να "κάνουν στην άκρη" 2 δημοφιλέστατα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ώστε ο Χρήστος Μέτιος να καταφέρει να έχει δίπλα του τον εκλεκτό του συνεργάτη. Ομως φαίνεται πως στην ζωή συμβαίνουν και απρόοπτα...

Τυχαίο; Σημάδι της μοίρας;

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ότι κι αν επιλέξει να κάνει ο νυν περιφερειάρχης δεν του βγαίνει. Οι φωτιές στην Θράκη και ιδιαίτερα σε Εβρο και Ροδόπη τον έχουν αποδυναμώσει αρκετά και στο σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές επισκέψεις όπως αυτές του Μ. Βορίδη δεν βοηθούν. Ο δε αείμνηστος Βασίλης Λούρμπας ήταν ένα δυνατό χαρτί για τον ίδιο και τον μηχανισμό του που δεν του βγαίνει. Και τρίτο και καλύτερο, η "σφήνα από τα δεξιά" που λέγεται Χριστόδουλος Τοψίδης λέει πως δεν τα βάζει κάτω.

Ο Μέτιος όμως είναι ...πονηρός κι από τις 12 και μπρος, κυκλοφορεί καμαρωτός και ετοιμάζει κάτι με τον λεγόμενο και "θρακάρχη" Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Λέτε να δούμε την Βούλα να παίζει σε 2 ταμπλό; (δημοτικές και περιφερειακές ταυτόχρονα;)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.