Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Αλαλούμ: διάλογος (και δημοσιογραφία) αλά ελληνικά


Από την μία, η μητέρα ενός μαθητή που επιμένει να πάει το παιδί της στο σχολείο χωρίς τα όποια τεστ της κυβέρνησης (σελφ τεστ, μοριακό κ.α.) επικαλούμενη "το ευρωπαϊκό δικαστήριο στη Βιέννη" (το οποίο βρίσκεται στο Στρασβούργο) και "τον νόμο του Συντάγματος" (φφφσσσσσττ μπόινγκ!) και από την άλλη ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που πληρώνονται για να προπαγανδίζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία, την ώρα που οι υψηλότεροι κρατικοί επικεφαλής τις παραβιάζουν επιδεικτικά και σε δημόσια θέα!

Την ίδια στιγμή διάφορα νεοεμφανιζόμενα "ε ντε λα μαγκέ ντε ψεκαστίκ" κανάλια στο youtube που από τη μία όταν πολίτες παραβιάζουν τα μέτρα για την πανδημία τους παρουσιάζουν λίγο - πολύ ως "αντιστασιακούς" ενώ όταν τα παραβιάζουν ο Κυριάκος και η Μαρέβα, τους κράζουν μέρα - νύχτα!

Τώρα λοιπόν που παρουσιάστηκαν όλες οι απόψεις, ο πολίτης - τηλεθεατής - ψηφοφόρος είναι σίγουρα σοφότερος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.