Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Τα ίδια λένε και κάποιοι προοδευτικοί Τούρκοι για τον Ελληνισμό που ξεριζώθηκε από εκεί αλλά η χώρα τους μια χαρά και χωρίς ενοχές προς την Ασία οδεύει...


Η ευρωπαϊκή ζωή πέθανε στο Άουσβιτς

"Περπάτησα σε ένα δρόμο στην Ισπανία και ξαφνικά ανακάλυψα μια τρομερή αλήθεια: η Ευρώπη πέθανε στο Άουσβιτς…

Σκοτώσαμε εκατομμύρια Εβραίους και τους αντικαταστήσαμε με 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους.

Στο Άουσβιτς κάψαμε μια κουλτούρα, σκέψη, δημιουργικότητα, ταλέντο.

Η συνεισφορά αυτού του λαού γίνεται αισθητή σε όλους τους τομείς της ζωής: επιστήμη, τέχνη, διεθνές εμπόριο κ.ά.

Και με το πρόσχημα της ανεκτικότητας και επειδή θέλαμε να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι θεραπευθήκαμε από την ασθένεια του ρατσισμού, ανοίξαμε τις πύλες μας σε 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους, που μας έφεραν βλακεία, άγνοια, θρησκευτικό εξτρεμισμό και έλλειψη ανεκτικότητας, εγκληματικότητα και φτώχεια, λόγω της απροθυμίας να εργαστούν και να υποστηρίξουν τις οικογένειές τους με υπερηφάνεια.

Ανατίναξαν τα τραίνα μας και μετέτρεψαν τις όμορφες πόλεις μας σε τρίτο κόσμο, πνιγμένες στη βρωμιά και το έγκλημα. Κλεισμένοι στα διαμερίσματα που λαμβάνουν δωρεάν από την κυβέρνηση, σχεδιάζουν τη δολοφονία και την καταστροφή των αφελών οικοδεσποτών τους.

Και έτσι, μέσα στη μιζέρια μας, ανταλλάξαμε τον πολιτισμό με το φανατικό μίσος, τη δημιουργική ικανότητα με την καταστροφική ικανότητα, τη νοημοσύνη με την υστεροφημία και τη δεισιδαιμονία. Ανταλλάξαμε την επιδίωξη της ειρήνης της Ευρώπης και το ταλέντο μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, την αποφασιστική προσκόλληση στη ζωή επειδή η ζωή είναι ιερή, για εκείνους που επιδιώκουν το θάνατο, για τους ανθρώπους που κατατρώγονται από την επιθυμία του θανάτου για τον εαυτό τους και άλλους, για τα παιδιά μας και τα δικά τους.

Τι τρομερό λάθος έκανε μια μίζερη Ευρώπη!"


Sebastian Vilar Rodriguez

https://lorilynroberts.com/guest-post-spanish-writer-sebastian-vilar-rodriguez-with-comments-by-lorilyn-roberts-what-really-died-at-auschwitz/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.