Σάββατο 17 Απριλίου 2021

ΤΕΤΟΙΟΥΣ διαλόγους θέλουμε στην πολιτική ζωή του τόπου (Πολάκη ρούφα τον εσπρέσο σου)

 


Τον τρόπο με τον οποίο κυβέρνησαν τόσα χρόνια οι "επαναστάτες" συριζαίοι (με το κεφάλι σκυμμένο και στα 4 μπροστά στο κεφάλαιο και στα διεθνή αφεντικά) αποκάλυψε ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Κινήματος Δανειοληπτών "Υπέρβαση" Κυριάκος Τόμπρας ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή για το ζήτημα Παππά - Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με το ereportaz.gr που αποκάλυψε την είδηση, ο διάλογος μεταξύ Τόμπρα και συριζαίων βουλευτών Τζάκρη - Πολάκη είχε ως εξής:

"Είστε κότες και χέστες, θα έπρεπε να σας προτείνουν για Νόμπελ βλακείας"

Η σιωπή είναι χρυσός και αυτό θα έπρεπε να το γνώριζε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη η οποία σήμερα απηύθυνε ερώτηση προς τον μάρτυρα Κυριάκο Τόμπρα που κατέθετε στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά. Και σαν να μην έφθανε αυτό η κ. Τζάκρη επέμενε ο μάρτυρας να απαντήσει και στην συγκεκριμένη ερώτηση της αν και την …προειδοποίησε ο κ. Τόμπρας.

Έτσι διημείφθη ο κάτωθι διάλογος:

ΤΖΑΚΡΗ : Κε μάρτυρα, αφού όπως λέτε ήταν από πίσω το Μαξίμου και η CCC , τότε γιατί ο Καλογρίτσας δεν πήρε άδεια ;;;

ΤΟΜΠΡΑΣ : Είστε σίγουρη ότι θέλετε να σας απαντήσω ;;;

ΤΖΑΚΡΗ : Ναι.

ΤΟΜΠΡΑΣ : Ακούστε τα λοιπόν αφού τα θέλετε. Επειδή είστε κότες και χέστες. Και μόλις λίγο κουνήθηκαν ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, και οι υπόλοιποι, εσείς καθίσατε στα 4 στους νταβατζήδες που βρήκατε από τους προηγούμενους, γιατί δεν είχατε τα κότσια να φτιάξετε δικούς σας. Είστε παγκόσμιο φαινόμενο να έχετε από πίσω την CCC και να καταφέρετε να μην φτιάξετε κανάλι. Πιο ηλίθιοι από εσάς δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη. Για Νόμπελ βλακείας πρέπει να σας προτείνουν.

ΠΟΛΑΚΗΣ : Τώρα το παράκανες.

ΤΟΜΠΡΑΣ : Τι παράκανα ;;; Θες να ακούσεις και τα υπόλοιπα ;;; Όταν ήρθαμε εδώ στην Βουλή, μαζί με το Νικολόπουλο, και σας παρακαλάγαμε τους Συριζαίους να έρθετε μάρτυρες στις μηνύσεις για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, εσείς σφυράγατε κλέφτικα για να μην χάσετε τα στασίδια στα κανάλια. Έτσι λειτουργούσατε στα πάντα όλα. Μην με αναγκάζεις να πω και άλλα.

https://www.ereportaz.gr/tobras-se-syriza-eiste-kotes-kai-chstes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.