Κυριακή 17 Απριλίου 2022

9,5 χιλιάδες ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ για το χοτέλ του Χριστόδουλου;

Ο "αρχιεπίσκοπος" Χριστόδουλος και η "Νίκη της Σαμοθράκης". (πηγή evrosnews)

Αν πιστέψουμε το evros-news του Κώστα Πιτιακούδη ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος μεταξύ άλλων επενδύσεων υπέγραψε ενίσχυση 950.000 ευρώ για ξενοδοχειακή μονάδα στην οποία συμμετέχει ο βασικός αντίπαλός του, πολυπράγμων επιχειρηματίας Χριστόδουλος Τοψίδης. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να μη πιστέψουμε την είδηση του Πιτιακούδη...

Στο εταιρικό σχήμα που ελέγχει τη συγκεκριμένη ξενοδοχειακή μονάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα μεταξύ άλλων συμμετέχουν και η σύζυγος του Τοψίδη αλλά και ο πρώην πρύτανης Σιμόπουλος με τον γιο του. Οι δε εγκαταστάσεις βρίσκονται στην πανέμορφη και εξωτική Σαμοθράκη και η επιτυχία του νέου εγχειρήματος θεωρείται από πριν δεδομένη!

Εδώ όμως δημιουργείται ένα θεωρητικό ερώτημα: δηλαδή αν ο παραλίγο περιφερειάρχης τελικά εκλεγόταν, σήμερα θα υπέγραφε ο ίδιος την χρηματοδότηση προς τον εαυτό του;

Ολο το (love?) στόρι Τοψίδη - Μέτιου για τα ...καβείρια μυστήρια της χρηματοδότησης μαζί με τις "πιπεράτες" λεπτομέρειες που μόνο ο Κώστας Πιτιακούδης ξέρει να παραθέτει, εδώ:

https://www.evros-news.gr/2022/04/13/κρατική-επιχορήγηση-953-000-ευρώ-σε-ξενοδοχ/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.