Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αρχηγική εμφάνιση Πέτροβιτς - Η οργισμένη απάντηση του Μέτιου


"Εγώ ημί το Φως" ανακοίνωσε με λίγα λόγια ο (προς το παρόν) αντιπεριφερειάρχης Εβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μετά την επικράτηση της ιδέας του το νέο λογότυπο της Περιφέρειας ΑΜΘ να απεικονίζει το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης. Πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες κυρίως από Δράμα και Καβάλα αλλά τελικά ο ίδιος, ως νέος ΑΜΘ-άρχης επικράτησε στο πεδίο των μαχών! Πολλοί εκτιμούν πως αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα καθώς ο ίδιος, σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων αναφέρει πως "αυτό ήταν μόνο η αρχή" για να κυριαρχήσει στην Περιφέρεια...

ΚΑΙ πολιτικά, με ορισμένους να το ερμηνεύουν αυτό ως πρόθεση του ιδίου να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές, παραγκωνίζοντας τον εκλεκτό του Μεγάρου Μαξίμου, τον Χρήστο Μέτιο! Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως σε κάποιο από τα πολλά του ταξίδια στην Αθήνα, ο "αντί" Εβρου και πασών των Αλεξανδρουπολιτών και Νατοϊκών Λιανιών Πέτροβιτς εθεάθη σε κρυφή γωνιά της πρωτεύουσας να τρώει σουβλάκια με τον Πρέσβη Τζωρτζ Τσούνη, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί!


Ο Χρήστος Μέτιος προς το παρόν όμως φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά καθώς μπορεί να έχει γεμίσει την Περιφέρεια ΑΜΘ με εκατομμύρια έργων και επενδύσεων όμως όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος ολόκληρος. Ετσι και γνωρίζοντας τον αντίκτυπο που έχει ο κρυφός διεκδικητής Πέτροβιτς στο ωραίο φίλο, λέγεται πως ζήτησε από το φιλικό κανάλι του Σκάι να έρθει στην περιοχή και να προβεί σε ρεπορτάζ, στο οποίο ο Δημήτρης Πέτροβιτς εμφανίστηκε ακριβώς έτσι:


Φήμες αναφέρουν πως μετά από την παρέμβαση Μέτιου μέσω Μαξίμου στο Σκάι και την εικόνα του Πέτροβιτς 25 χρόνια γηραιότερου, ο τελευταίος έχει ήδη απωλέσει τουλάχιστον το 70% των γυναικείων ψήφων της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης κάτι εντελώς καταστρεπτικό, με τον Χριστόδουλο Τοψίδη να δηλώνει περιχαρής για την νέα κόντρα που ξέσπασε καθώς ο ίδιος δηλώνει πως θα διεκδικήσει και πάλι την Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά επίσης και τα σουβλάκια και οι πανσέτες είναι η ειδικότητα του αρχηγού της καρδιάς του, Κώστα Καραμανλή!

Ποια θα είναι η συνέχεια της εσωκομματικής φαγωμάρας στην Νέα Δημοκρατία ΑΜΘ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.