Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικός ανταγωνισμός 2 γυναικών (από Κομοτην και Ίασμο) πίσω από τον εορταστικό καυγά Ονδέρ - Αμούντζα

Η Ειρήνη και η κυρία - μυστήριο

Τι είδους μύγα τσιμπάει κάθε τρεις και λίγο τους πρώην - νυν δημάρχους στον Ιασμο και γίνονται θέαμα μπροστά στις κάμερες ή στο διαδίκτυο σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα ίσως ζήτημα που θα το αναλύσουν οι ιστορικοί και άλλοι επιστήμονες του μέλλοντος. Ο πρόσφατος όμως καυγάς για το χριστουγενικάτικο δένδρο του Δήμου Ιάσμου λίγοι γνωρίζουν πως είχε ...γυναικείο άρωμα.

Καυτές λεπτομέρειες...
Το όνομα της μίας κυρίας δυστυχώς το έβγαλε στην δημοσιότητα ο πάντα ανάγωγος προς πολλές γυναίκες του Δήμου Ιάσμου (όσες πιστεύει ο ίδιος ότι πρόσκυνται στον σημερινό δήμαρχο) πρώην δήμαρχος Αμούντζας. Ο οποίος ακόμη και μπροστά στις κάμερες μιλά στις γυναίκες εργαζόμενες σαν λιμενεργάτες και μάλιστα μία φορά ο δήμαρχος Ονδέρ είπε πως θα τον πετάξει έξω από το δημαρχείο και πολύ καλά θα έκανε!

Αλλά δεν το έκανε γιατί μάλλον είναι κρυφά φιλαράκια.......



Η Ειρήνη Τσακίρη λοιπόν, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ Κομοτηνής όπου είναι και διευθύντρια αλλά και ανταποκρίτρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς της πανελλαδικής ΕΡΤ είναι η μία. Η Τσακίρη εδώ και μία δεκαετία είναι το φρέσκο και νέο πρόσωπο που παρουσιάζει δημόσιες εκδηλώσεις και στην Κομοτηνή και στον Ιασμο και αλλού και μάλιστα το κάνει πετυχημένα. Και φυσικά το αξίζει καθώς εργάζεται από μικρή και δεν κάνει τίποτε κακό. Στον Δήμο Ιάσμου έχει παρουσιάσει αμέτρητες μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, ομιλίες, φεστιβάλ κλπ κλπ. Ομως ποιος ο λόγος που ο Αμούντζας το θυμήθηκε αυτό σήμερα με τόση μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα την εξέθεσε με αυτό το τρισάθλιο δελτίο τύπου το οποίο ήταν γεμάτο με απαράδεκτα νοήματα;

(Σημείωση: διαβάστε τα δελτία τύπου των πρώην και νυν δημάρχων στο τέλος της ανάρτησης]

Το μυστικό κρύβεται στον ακροδεξιό συνδυασμό του Αμούντζα στον οποίο είναι μέλος το πρόσωπο - κλειδί. Πρόκειται για άτομο - στενό συγγενή κάποιας κυρίας η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να γίνει Τσακίρη στην θέση της Τσακίρη και ήθελε εκείνη να ανάψει τα λαμπάκια στο χριστουγενιάτικο δένδρο του Ιάσμου καθώς από εκεί είναι η καταγωγή της, συμμετέχει σε συλλόγους, δραστηριοποιείται σε κοινωνικά και θρησκευτικά ζητήματα, είναι μέλος ακραίου κόμματος κοκ και ΜΑΛΛΟΝ θα ήθελε να είναι και υποψήφια με τον Αμούντζα στις επόμενες εκλογές! Με λίγα λόγια ήθελε τα 15 λεπτά δημοσιότητας an και η ίδια εκεί που εργάζεται έχει δημοσιότητα στο φουλ! Ισως έτσι να εξηγείται το γεγονός πως η Τσακίρη δεν ενόχλησε εδώ και τόσα χρόνια τον λαλίστατο μέχρι αηδίας Αμούντζα, που όλα τα σχολιάζει και που γλώσσα δεν βάζει μέσα αλλά την θυμήθηκε φέτος.

Βεβαίως αφού μιλήσαμε για ακροδεξιό συνδυασμό Αμούντζα - που ο ίδιος δεν κρύβει τις ιδεολογικές του προτιμήσεις, να μη ξεχνάμε και τον συνδυασμό του φιλόδοξου Ονδέρ Μουμίν. Ο ίδιος ξεκίνησε την δημοτική του καριέρα με τον συνδυασμό του πρώην δημάρχου γιατρού της Κομοτηνής Ισμέτ Καδή όπου κεντρικό προεκλογικό σύνθημα ήταν το τρισάθλιο και ελεϊνό ρατσιστικό σύνθημα "Τούρκος ψηφίζει ΜΟΝΟ Τούρκο" το οποίο μας θυμίζει εκλογές στο Ιράν και στο Πακιστάν. Το είχε καταγγείλει τότε και ο ελληναράς Αμούντζας. Το σύνθημα αυτό λέει δήθεν πως ο "Τούρκος" ο οποίος είναι ο δημότης του Δήμου Ιάσμου - δηλαδή ο μουσουλμάνος στο θρήσκευμα τον οποίο οι φασίστες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής απειλούν και τρομοκρατούν να δηλώνει πως είναι "Τούρκος" ακόμη κι αν ο ίδιος δεν είναι, πρέπει να ψηφίσει "Τούρκο", δηλαδή μουσουλμάνο υποψήφιο και όχι χριστιανό όπως π.χ. τον Αμούντζα. Και ο συνδυασμός του Ονδέρ Μουμίν τότε με επικεφαλή τον γιατρό Ισμέτ ήταν ο αγαπημένος του προξενείου και κατάφερνε να κερδίζει τις εκλογές οριακά εις βάρος του Αμούντζα!

Βεβαίως για να λέμε ...........και του Αμούντζα το δίκαιο ο ίδιος τα είχε προβλέψει όλα αυτά όταν ο Καλλικράτης είχε διαχωρίσει τους δήμους της Ροδόπης με βάσει την καταγωγή των κατοίκων και όχι με άλλα αξιοκρατικά. Ετσι δημιουργήθηκαν δύο "χρισιτανικοί" δήμοι και δύο "μουσουλμανικοί", στους οποίους συνδιήκηση ασκούσε το τουρκικό προξενείο της Αγκυρας.

Φυσικά τα ίδια είχε κάνει και η δήθεν προοδεφτικιά και σοσιαλίστρια του ΓΑΠ Σιμπέλ Μουσταφάογλου η οποία μαύρα μεσάνυχτα τριγυρνούσε στα χωριά του Δήμου Κομοτηνής και χτυπούσε κάθε πόρτα και αγκαζέ με τον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής και τον αγαπημένο της Αγκυρας ψευδομουφτή Ξάνθης ζητούσαν από τους φτωχούς και αγράμματους χωριάτες αγρότες μουσουλμάνους μη τυχόν και ψηφίσουν κάτι άλλο! Επρεπε οπωσδήποτε να ψηφίσουν την όμορφη σοσιαλίστρια κα Σιμπέλ και τον συνδυασμό της τον οποίο η ίδια ονόμαζε ......τουρκικό συνδυασμό! Λες και βρίσκεται στα βάθη της Ανατολής!

Μη ξεχνά λοιπόν και ο κος Ονδέρ από οπου προέρχεται πολιτικά και κάποια στιγμή στο μέλλον, αφού λύσει το χρυσαβγίτικο πρόβλημα του Δήμου του - που έχει καταγγείλει τη μισή Ελλάδα ως μέλη της ναζιστικής χρυσής αυγής να μας μιλήσει και για τους τουρκοφασίστες στο δικό του μαγαζί. Και επίσης να μη ξεχάσει να κάνει και ένα μικρό έλεγχο σε δικά του μέλη του δικού του συνδυασμό και συνεργάτες του. Ισως και εκεί να βρει κάποιες εκπλήξεις!

Αν το κάνει αυτό, τότε θα πιστέψουμε πως το κάνει ανιδιοτελός και χαλάλι του 10 4ετίες δήμαρχος και ότι άλλο γουστάρει!

Δεν γράφω περισσότερα για να μη δώσω λαβή στον ελληναρά Αμούντζα και πλακωθούνε πάλι αυτοί οι δύο!

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΝΔΕΡ ΚΑΙ ΑΜΟΥΝΤΖΑ
από το πάντα ενημερωμένο IN KOMOTINI NEWS

1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΟΥΝΤΖΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

https://inkomotini.news/kiriakos-amoutzas-na-min-parastei-kaneis-stin-ekdilosi-opereta-pou-etoimazei-o-onter-moumin/

Κυριάκος Αμούτζας: “Να μην παραστεί κανείς στην εκδήλωση-οπερέτα που ετοιμάζει ο Οντέρ Μουμίν”

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου, "Όραμα Αναγέννησης", δια του επικεφαλής της, Κυριάκου Αμούτζα, καλεί τη νεολαία, τους δημότες, και όλους τους εκλεγμένους και μη του Δήμου, να μην παραστούν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου Ιάσμου που έχει ανακοινωθεί για τις 19 Δεκεμβρίου και στην οποία προαναγγέλθηκε οτι θα τιμηθεί η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία. Ο κ. Αμούτζας κάνει λόγο για εκδήλωση-οπερέτα, και με γραπτή του δήλωση αναλύει τους λόγους οι οποίοι επιβάλουν αυτή τη στάση, η οποία πάντως όπως τονίζει, αποφασίστηκε με πόνο ψυχής. 
ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΜΟΥΤΖΑΣ (1)

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου, “Όραμα Αναγέννησης”, δια του επικεφαλής της, Κυριάκου Αμούτζα, καλεί τη νεολαία, τους δημότες, και όλους τους εκλεγμένους και μη του Δήμου, να μην παραστούν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου Ιάσμου που έχει ανακοινωθεί για τις 19 Δεκεμβρίου και στην οποία προαναγγέλθηκε οτι θα τιμηθεί η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο κ. Αμούτζας κάνει λόγο για εκδήλωση-οπερέτα, και με γραπτή του δήλωση αναλύει τους λόγους οι οποίοι επιβάλουν αυτή τη στάση, η οποία πάντως όπως τονίζει, αποφασίστηκε με πόνο ψυχής. 
“Διαβάσαμε στα ΜΜΕ πως ο Δήμαρχος Ιάσμου ετοιμάζει φιέστα στο Ηρώον του Ιάσμου στις 19 Δεκεμβρίου όπου θα τιμηθούν τα ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με παρουσιάστρια την προϊσταμένη της ΕΡΤ Κομοτηνής. Με ποια ιδιότητά της θα παρουσιάσει; Ως προϊσταμένη της ΕΡΤ ή ως δημοσιογράφος; Και από πού θα πληρωθεί ;
Καλεί λοιπόν, όλους εμάς να παραστούμε στην εκδήλωση.
Αλλά ουσιαστικά ποιους καλείς κ. Δήμαρχε;
  • Τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης τους οποίους αποκάλεσες χυδαία κλέφτες που κατέκλεψαν τον Δήμο;
  • Τους Διευθυντές, τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους στον Δήμο που έχουν εκδιωχθεί παράτυπα και παράνομα με προσωπική σου απόφαση χωρίς καν να αποφασίσει η Δικαιοσύνη και τα συνδικαλιστικά τους όργανα;
  • Τους συνεργάτες σου (εκλεγμένους και μη, πρώην και νυν), και τους εν δυνάμει πολιτικούς σου αντιπάλους, τους οποίους, ακολουθώντας την πάγια τακτική σου απειλείς και εκβιάζεις χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας;
  • Τους πολιτιστικούς συλλόγους που με προσωπική σου απόφαση έχεις απομονώσει από τον Δήμο;
  • Τους Προέδρους των Κοινοτήτων που τους έχεις παραμερίσει;
  • Τους μέχρι πρότινος πολιτικούς σου φίλους που μόλις σου αντιστάθηκαν έγιναν παρακρατικοί Χρυσαυγίτες – μέλη εγκληματικής οργάνωσης (πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου);
  • Ή τον εξαίρετο Διοικητή του Α.Τ. Ιάσμου τον οποίο όλοι οι δημότες σέβονται και γνωρίζουν ποιoς πραγματικά είναι;
Εσύ όμως δεν δίστασες ακόμη και αυτόν να τον διασύρεις διαδικτυακά και να τον παραπέμψεις στους ανωτέρους του.
Επειδή λοιπόν κ. Δήμαρχε ήρθε η ώρα να αναμετρηθείς με το λαϊκό αίσθημα, καλούμε με πόνο ψυχής τη νεολαία μας, τους δημότες μας, και όλους τους εκλεγμένους και μη στον Δήμο Ιάσμου – επαναλαμβάνουμε με πόνο ψυχής –
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ στην εκδήλωση-οπερέτα που ετοιμάζεις!
Θα πρέπει, δε, να επιστήσουμε την προσοχή στους υψηλά τιμώμενους της συγκεκριμένης εκδήλωσης, και να τους ζητήσουμε να αναρωτηθούν με ποια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η συγκεκριμένη τιμή, στην οποία βέβαια δεν είμαστε αντίθετοι, καθώς κι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτούς.
Κάποιος όμως τιμάται, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι του Δημάρχου!.
Για την αξιωματική αντιπολίτευση, Κυριάκος Αμούτζας”.

2. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥΜΙΝ ΟΝΔΕΡ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

https://inkomotini.news/apantisi-onter-moumin-se-kiriako-amoutza-makria-apo-tous-sinergates-mou-an-tolmate-xtipiste-emena-kai-mono/

Απάντηση Οντέρ Μουμίν σε Κυριάκο Αμούτζα: “Μακριά από τους συνεργάτες μου, αν τολμάτε χτυπήστε εμένα και μόνο”

"Πιθανολογώ ότι ο αξιότιμος Πρωθυπουργός θα θέσει άμεσα εκτός ψηφοδελτίων ή θα αναστείλει την κομματική ιδιότητα του δήθεν Θρακάρχη, εθνικά επικίνδυνου, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, διότι βλέπω να έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις".
ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, με αφορμή την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου, «Όραμα Αναγέννησης», Κυριάκου Αμούτζα, έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

“Υπενθυμίζω στον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ιάσμου (και όχι αξιωματική αντιπολίτευση/βαρέθηκα να τον διορθώνω), κ. Κυριάκο Αμούτζα, ότι:

  1. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, εντιμότατη, αξιοπρεπέστατη, έχοντας αναβαθμίσει κατά πολύ ως Προϊσταμένη την ΕΡΤ Κομοτηνής, όπως σε όλο το Νομό Ροδόπης, παρουσιάζει και στον Δήμο Ιάσμου, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, τις συμβολικές εκδηλώσεις επιπέδου, ποιότητας και υψίστης σημασίας.
  2. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, η οποία με τιμά με τη φιλία της χρόνια τώρα, είναι σχεδόν ό,τι καλύτερο έχει αναδείξει η Ροδόπη, στις παρουσιάσεις εκδηλώσεων.
  3. Η κα. Ειρήνη Τσακίρη, είναι έντιμη, ειλικρινής και καθαρός άνθρωπος. Εξ αυτού του λόγου, επειδή έχω ιερή υποχρέωση να προφυλάττω και μόνο τέτοιους συνεργάτες μου, σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά: «Μακριά από τους συνεργάτες μου. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ».
  4. Που να καταλάβουν όμως, ο κ. Αμούτζας, ο κ. Καδή και ο κ. Καζάκης και δεκάδες άλλα μέλη των πιθανών εγκληματικών οργανώσεων, αιρετοί και μη, υπηρεσιακοί και μη, ένστολοι και μη, πόσο σπουδαία πράξη είναι να τιμάς τους ήρωες Πυροσβέστες και να ανάβεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου, υπό τη διοίκηση, αλλόθρησκου, Μουσουλμάνου Δημάρχου.
  5. Θα εξαιρέσω τον κ. Καδή, ο οποίος ήτανε εκτός τόπου και χρόνου. Ξέρετε όμως πόσο λυπηρό και ταπεινωτικό είναι για τους κ.κ. Αμούτζα και Καζάκη (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ), να μην έχουν ανάψει ποτέ στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου ένα απλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Βέβαια, είμαι βέβαιος ότι δεν βρήκαν ποτέ χρόνο, καθώς άπαντες άλλα κόλπα σκεφτόντουσαν.
  6. Στις επόμενες εκλογές στον Δήμο Ιάσμου, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι εξής ιδεολογίες:

Α. Οι αριστεροί, σοσιαλιστές, κεντρώοι, φιλελεύθεροι, κεντροδεξιοί, πράσινοι, όλοι όσοι ανήκουμε στο συνταγματικό τόξο, είτε στο γενικό είτε στο ειδικό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όλους τους παραπάνω θα τους αγκαλιάσει ο συνδυασμός μας. Ο ανανεωμένος συνδυασμός νίκης, ο μεγάλος αυτοδιοικητικός συνδυασμός, ο συνδυασμός ΕΜΠΡΟΣ.

Β. Οι ακραίοι, χουντικοί, φασίστες, χρυσαυγίτες, μέλη και νοσταλγοί των εγκληματικών ή πιθανών εγκληματικών οργανώσεων, ακροαριστεροί εγκληματίες, δήθεν αριστεροί, αναρχοκομμουνιστές. Ανώριμοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι που για ψίχουλα τους στηρίζουν, θυσιάζοντας την τιμή και την υπόληψή τους.

Όλοι αυτοί λοιπόν, οι φίλοι του Εύρη και Άκη, δεν έχουν βρει το πρόσωπο που θα ηγηθεί, αυτού του συνδυασμού εκτρώματος.

  1. Πιθανολογώ ότι ο αξιότιμος κος. Πρωθυπουργός, θα θέσει άμεσα εκτός ψηφοδελτίων ή θα αναστείλει την κομματική ιδιότητα, του δήθεν Θρακάρχη, εθνικά επικίνδυνου, του συντονιστή όλων των ως άνω περιέργων, κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, διότι βλέπω να έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Για την πανηγυρική, πρωτόγνωρη, τιμητική εκδήλωση της 19ης Δεκεμβρίου 2022 (ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00) καλώ όλους τους βαθιά Δημοκράτες, όλους όσους ανήκουμε στο συνταγματικό τόξο, στην πλατεία Ηρώων, έμπροσθεν του Δημαρχείου Ιάσμου.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ειρηνικά, δημοκρατικά, κατανυκτικά και γιορτινά, η πλατεία Ηρώων στον Ίασμο, θα γεμίσει από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, όχι μόνο από δημότες μας, αλλά και από Ροδοπίτες και Θρακιώτες.

Η εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση, λοιπόν, θα κλείσει με την σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαρκέλλα Κουκούλη και θα τραγουδήσουμε από κοινού, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, αγκαλιασμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Οντέρ Μουμίν

Δήμαρχος Ιάσμου”.


Σχολιο: Ο ΚΑΘΕΝΑσ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!!!

Δήμαρχε Ονδέρ για να μη μαλώνεις με τον φίλο σου Κυριάκο βάλε αυτόν να στολίσει το δένδρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.