Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΟΛΥ LARGE! Η δημοτική αρχή (και η ΔΕΗ) διαφημίζεται σε ιστοσελίδα που καταγγέλλει τον Δήμο Κομοτηνής για χρέη εκατομμυρίων


Αυτοί οι δύο τύποι πρέπει να είναι πολύ λεφτάδες. Πολύ large! Να το "φυσάνε"!

Δεν εξηγείται αλλιώς πως "συνεργάζονται" (έτσι το λέμε τώρα) με διάφορα ΜΜΕ που όλα αυτά τα χρόνια δεν παρείχαν σχεδόν τίποτε το ουσιώδες ούτε στον δημότη, ούτε στην δημοτική αρχή, ούτε στον Δήμο Κομοτηνής και στις υπηρεσίες του.

Αλλά το να δίνουν διαφήμιση ακόμη και σε ΜΜΕ που τους "θάβουν" κανονικά δεν το έχω δει πουθενά! Σε γνωστή ιστοσελίδα της Κομοτηνής λοιπόν...
...η οποία φιλοξενεί ουκ ολίγες διαφημίσεις, πάρα πολλές εκ των οποίων προέρχονται από τον Δήμο Κομοτηνή και τις δημοτικές επιχειρήσεις του, δημοσιεύεται αυτές τις ημέρες άλλη μία από τις αναρίθμητες καταγγελίες του μέγα κυνηγού της καρέκλας του δημάρχου Κομοτηνής Αντώνη Γραβάνη, ο οποίος κατηγορεί ούτε λίγο - ούτε πολύ τον δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Στράτο Τσακιρίδη για κακοδιαχείριση χρημάτων και για ελλείψεις εκατομμυρίων!


Η δημοσίευση αυτή βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση:


Μάλιστα προβλήθηκε και στα κοινωνικά δίκτυα με ιδιαίτερο "κολπαδόρικο" τρόπο, ώστε να αποσπάσει περισσότερη θεαματικότητα:


Το ενδιαφέρον είναι πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα inkomotini.gr στο ίδιο ακριβώς σημείο που δημοσιεύει τη συγκεκριμένη καταγγελία εναντίον του Δημάρχου και του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, έχει αναρτημένες ένα σωρό διαφημίσεις που προέρχονται ...από το Δήμο Κομοτηνής και τη ΔΕΥΑΚ αλλά και όχι μόνο!

Με μια γρήγορη ματιά εκτός από τις διαφημίσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων που δικαίωμά τους είναι να διαφημίζονται όπου θέλουν και να πληρώνουν όσο θέλουν, βρίσκει κανείς τις εξής διαφημίσεις:

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
  1. ΕΣΠΑ 2014 - 2020 (3 διαφημίσεις)
  2. Voucher για ανέργους (2 διαφημίσεις)
  3. Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία
  4. Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
  5. ΔΥΠΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
  1. ΤΕΒΑ - Κοινωνικές υπηρεσίες - Μουρτίδης (2 διαφημίσεις - Δήμος Κομοτηνής)
  2. ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής - Χαραλαμπίδης (Δήμος Κομοτηνής)
  3. ΔΕΥΑΚ - Τσακιρίδης (2 διαφημίσεις - Δήμος Κομοτηνής)
  4. ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ - Γκαράνης (Δήμος Κομοτηνής)
Το πλέον περίεργο όλων όμως είναι πως ενώ κατά την προεκλογική περίοδο η ΔΕΗ Α. Ε. θυμήθηκε πως η ΔΕΥΑΚ της χρωστά λεφτά και έστειλε εξώδικο (το οποίο "διέρρευσε" στην δημοσιότητα και στο inkomotini.gr ο Αντώνης Γραβάνης), στην ιστοσελίδα αυτή που δημοσιεύεται το έγγραφο της ΔΕΗ, υπάρχουν όχι μία, ούτε δύο αλλά ΤΡΕΙΣ διαφημίσεις της ΔΕΗ Α.Ε. οι οποίες παραπέμπουν στις παρακάτω υπηρεσίες:


Οι διαφημίσεις είναι οι παρακάτω:




Δηλαδή η προεκλογική "παρέμβαση" της ΔΕΗ (την οποία ο Αντώνης Γραβάνης μετέτρεψε σε πολιτική διαφήμιση της παράταξής του) δείχνει σαν να είναι χορηγία της ΔΕΗ Α.Ε.!

Υπερβάλλω κύριοι;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.