Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Πως ο Τούρκος δήμαρχος Μύκης "πετσόκοψε" τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο


Η συνήθης πρακτική, όταν ένας επίσημος ανωτέρας βαθμίδας επισκέπτεται τον χώρο εργασίας σου, είναι να του δίνεις την θέση σου ως ένδειξη σεβασμού προς το αξίωμα που εκπροσωπεί. Φαίνεται όμως πως ένας σκληρός άντρας της Θράκης δεν μασάει από αυτά.

Τον δήμαρχο Μύκης Δελή Χουσεΐν Ριτβάν στα βόρεια ορεινά της Ξάνθης τον γνωρίζουν οι περισσότεροι ως προς την ταυτότητα που δηλώνει και την νοοτροπία με την οποία ασκεί αυτοδιοίκηση και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στην περιοχή για να ανακοινώσει έργα κόστους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ στον Δήμο Μύκης, ο περιφερειάρχης όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις επισκέφθηκε την έδρα του δήμου ώστε να συναντήσει τον δήμαρχο. Μαζί με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του δημάρχου Μύκης βρέθηκαν επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Ευφραιμίδης, ο αντιπεριφερειάρχης υποδομών Γαλανόπουλος και ο εντεταλμένος διεθνών σχέσεων Κουρτίδης. Κόσμος και κοσμάκης δηλαδή.

Και οι επίσημες φωτογραφίες από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι οι εξής.




Ο δημαρχάρας να κάθεται στην γραφειάρα του με τις σημαιάρες του και οι επίσημοι της Περιφέρειας ΑΜΘ που πήγαν εκεί για να του δώσουν 2,7 εκατομμύρια ευρώ για έργα για τον δήμο του, στις καρέκλες παραδίπλα, σαν σε κάποιο καφενέ του χωριού με φραπέ και ξηροκάρπια.

Ο Δελή όμως δεν μασάει από τέτοια καθώς φαίνεται πως είναι πολύ σκληρός. Δίκαια μπορεί να προστεθεί δίπλα σε άλλους σκληρούς άντρες της ιστορίας όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Τζένκις Χαν κ.α..


https://www.facebook.com/SklhroiKariolidesThsIstorias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.