Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Δεν του βγήκε τελικά του Οντέρ Μουμίν - Ο πολιτιστικός σύλλογος Ιάσμου συνεχίζει με Μπούκα

Φωτογραφία: Χρόνος

Την ημέρα ...των ερωτευμένων επέλεξε ο Ηλίας Μπούκας για να στείλει το πολιτι(στι)κό μήνυμα του στον δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, με τον οποίο τόσο πολύ αγαπούν να μισιούνται ή μισούν να αγαπιούνται. Οτι προτιμά ο καθένας.

Το δελτίο τύπου του συλλόγου, έχει ως εξής:

"Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της 30/01/2022 του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου συνεδρίασε με θέμα την κατανομή αξιωμάτων και τον προγραμματισμό της επόμενης διετίας.

Μετά από ομόφωνη απόφαση τα αξιώματα και οι υπευθυνότητες έχουν ως εξής: 

* Πρόεδρος : Ηλίας Μπούκας 

* Αντιπρόεδρος : Αθανάσιος Ρουσινόπουλος - Υπεύθυνος Καταφυγίου

* Γεν. και Ειδ. Γραμματέας : Ελένη Ζαχαριά 

* Ταμίας : Θάλεια Καλαμάρη 

* Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Χριστίνα Βιδούρα 

* Μέλος : Ασπασία Μαρκοπούλου - Υπεύθυνη Βεστιαρίου

* Μέλος : Αναστάσιος Μυλωνάς  - Υπεύθυνος Μουσείου

* Αναπληρωματικό μέλος : Πουτσιλόβσκα Βιολέτα - Υπεύθυνη λειτουργίας τμημάτων 

* Αναπληρωματικό μέλος : Ντόβρου Σοφία - Υπεύθυνη λειτουργίας τμημάτων

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοφανή συμμετοχή τους στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Επίσης, χρέος του είναι να ευχαριστήσει θερμά όλους τους αυτοδιοικητικούς, βουλευτές, φίλους, συλλόγους, εθελοντές και φορείς οι οποίοι έδειξαν συγκινητικό ενδιαφέρον και με διάφορους τρόπους στήριξαν τον Σύλλογο στην προσπάθειά του να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό. 

Τα μέλη του Δ.Σ. δεσμεύονται να υπηρετήσουν τους σκοπούς του καταστατικού του Συλλόγου έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους του Ιάσμου και την πολιτιστική του κληρονομιά.

Να είστε σίγουροι πως το μήνυμα των εκλογών για αδιάλειπτη και αυτόνομη λειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου θα γίνει πράξη!"

Το δικό μου μήνυμα, ως Komo Sapiens - Ανθρωπος της Κομοτηνής για την ημέρα των ερωτευμένων είναι γεμάτο συναίσθημα και ουσία, δηλαδή το παρακάτω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.