Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δήμαρχος Ιάσμου - πρώην Θρακάρχης: σημειώσατε ΕΝΑ (& ένα παλιό αξέχαστο ντοκουμέντο)


"Εκανε σεξ και χειροδίκησε" με απάντησή του ο δήμαρχος Ιάσμου Ονδέρ Μουμίν αναφορικά με συνέντευξη που έδωσε ο πρώην Θρακάρχης Ευριπίδης Στυλιανίδης σε "δικό του" ραδιόφωνο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το έγκριτο διαδικτυακό κανάλι

επαγγελματικής δημοσιογραφίας IN KOMOTINI ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Ιάσμου στην φιλόξενη συχνότητα του Ράδιο Κρόνος ανέφερε πως (όπως το ερμηνεύω εγώ) με αυτά που κάνει ο δήμαρχος Ιάσμου "γινόμαστε ρεζίλι".

Φυσικά αυτό δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά - ραντάρ (F-16 Viper) του δημάρχου Ιάσμου, ο οποίος δεν ξεχνά πως ο Στυλιανίδης συνεχώς εμπλέκεται στα τοπικά ζητήματα αρμοδιότητάς του πάντα εις βάρος του και μη σεβόμενος τον θεσμό του δημάρχου (συναντιέται με συλλόγους της αντιπολίτευσης ανάβοντας "φωτιές" εναντίον του δημάρχου χωρίς να επισκεφτεί τον δήμαρχο) και η απάντηση δεν άργησε να έρθει αναφέροντας ποιος είναι ο ρεζίλης!

Το δημοσίευμα του ΙΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ είναι κατατοπιστικό του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των δύο ανδρών, του πρώην ισχυρού υπουργού - κουμπάρου της κυβέρνησης Καραμανλή και του ανερχόμενου νέου και πετυχημένου πολιτικού Ονδέρ Μουμίν ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:

https://inkomotini.news/evripidis-stilianidis-ginomaste-rezili-onter-moumin-koroidevete-tous-rodopites/

Τα τεκταινόμενα του τελευταίου διαστήματος στον Δήμο Ιάσμου, σχολίασε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μέσα από το Ράδιο Χρόνος. Χαρακτηριστικά, σημείωσε: “Πρώτα απ’ όλα εκεί μερικοί πρωταγωνιστές να σοβαρευτούν διότι έχουν χάσει τη σοβαρότητά τους. Είναι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί άρχοντες που εκπροσωπούν μία τοπική κοινωνία. Κανείς δεν δικαιούται να διχάζει και να φανατίζει την κοινωνία και μάλιστα σε έναν Δήμο ιστορικό, όπου η συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων είναι υποδειγματική όλα τα προηγούμενα χρόνια, και σε έναν Δήμο που μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για ολόκληρο τον νομό. Μπορούμε να έχουμε τις πολιτικές μας διαφωνίες και να έχουμε τις προσωπικές μας επιλογές, αλλά αυτού του είδους οι ακρότητες και οι ακραίες συμπεριφορές έναντι υπαλλήλων ή έναντι πολιτικών αντιπάλων, κατά τη γνώμη μου δείχνουν ένα περιβάλλον έλλειψης πολιτικού πολιτισμού από κάποιους. Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει λίγο να συλλογιστούν, να καταλάβουν ποιος είναι ο ρόλος τους, και να συμπεριφερθούν με αντίστοιχο τρόπο. Γινόμαστε ρεζίλι τώρα χωρίς λόγο σε έναν Δήμο που έχει τόσα προβλήματα και αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα ασχολούμαστε τώρα με τη συμπεριφορά κάποιων αξιωματούχων, είτε λέγονται δήμαρχοι είτε λέγονται δημοτικοί σύμβουλοι είτε οτιδήποτε”.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, σήκωσε το γάντι, απαντώντας:“Ο κ. Στυλιανίδης εργαλειοποιεί τη μειονότητα σε κάθε εκλογική διαδικασία για να μη χάσει την έδρα του. Επίσης, επέβαλε στον συμφοιτητή και κολλητό του, Μανώλη Κοττάκη, την υπερδιάδοση της ομιλίας μου στην Προύσα για έναν και μόνο λόγο: Να επαναλάβει στην Αθήνα ότι η Θράκη χάνεται και ότι η μόνη διέξοδος προς αποφυγή αυτού είναι η υπουργοποίηση του ίδιου. Εδώ στον Ίασμο το λέμε προσωπικό συμφέρον αυτό. Να πάψει λοιπόν ο κ. Στυλιανίδης να κοροϊδεύει τους Ροδοπίτες και τις Ροδοπίτισσες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, με τις καραμέλες εθνικισμού που αναμασά κάθε τρεις και λίγο. Αυτός που φανατίζει επί χρόνια την κοινωνία της Θράκης είναι ο αυτοαποκαλούμενος «Θρακάρχης». Ρεζίλι γίνονται πρώην διακεκριμένοι υπουργοί, όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη και την πολιτική αντίληψη δημάρχων. Εγώ σοβαρός είμαι. Εσείς να σοβαρευτείτε κ. Στυλιανίδη. Να είστε μετρημένος όταν θα ξαναμιλήσετε για τον Δήμαρχο Ιάσμου. Η Μειονότητα δεν είναι η Μειονότητα του 2004. Ούτε οι Δήμαρχοι είναι οι ίδιοι Δήμαρχοι”.

Εγώ ως Κόμο Σάπιενς, άνθρωπος της Κομοτηνής δεν ξέρω ποιος από τους δύο έχει περισσότερο δίκιο, όμως βρήκα στο Google μία παλιά αξέχαστη φωτογραφία, από προεκλογικό αγώνα του Ευριπίδη Στυλιανίδη - Θρακαρχίδη. Τότε που ο ίδιος ζητούσε την ψήφο των χριστιανών (λες και θα πήγαινε για πατριάρχης).


Στο τέλος αυτό που κατάφερε ήταν με αυτές τις χρυσαυγίτικες κουτοπονηριές να μην εκλεγεί ούτε καν βουλευτής μένοντας εκτός Βουλής για 5 χρόνια καθώς οι ψηφοφόροι του νομού Ροδόπης του έδωσαν την απάντηση που έπρεπε, εκλέγοντας τρεις μειονοτικούς - μουσουλμάνους βουλευτές! Τον Ιλχάν του ΚΙΝΑΛ και τους Μουσταφά και Αϊχάν του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Ευριπίδης έμεινε να τραγουδά το γνωστό λαϊκό άσμα... ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...


Τελικά όλα είναι ζήτημα καλού μάρκετινγκ Ευριπίδη μου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάζουμε ελεύθερα και με υπευθυνότητα προς τους άλλους και προς την σχετική νομοθεσία. Σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης των σχολίων, υπάρχει η πιθανότητα διαγραφής.